WERVING & SELECTIE

Ontdek onze toegevoegde waarde in werving & selectie voor uitdagende vacatures in digital marketing, data & analytics.

Zoek je structurele versterking van je inhouse digital marketing team? Vindt jouw organisatie in de huidige arbeidsmarkt moeilijk de juiste mensen? Of is het een uitdaging om de kennis en ervaring van kandidaten écht op waarde te schatten? Dan is werving & selectie door de recruitment specialisten van Traffic Builders People dé oplossing.

INTERIMBEMIDDELING

Direct en flexibel inzetbaar: de ervaring van interimmers en freelancers in digital marketing, data en analytics uit ons netwerk van ‘selected professionals’.

Heb je op korte termijn behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een freelancer op het gebied van digital marketing, data of analytics? Zijn er projecten waarbij specialistische expertise of simpelweg extra capaciteit gewenst is? Met interim-bemiddeling door Traffic Builders People beschik je binnen enkele werkdagen over de juiste freelance specialisten.

DETACHERING

Versterk je inhouse team met de flexibele inzet van deskundige professionals in digital marketing, data & analytics. Van 1 persoon tot een compleet team.

Ben je op zoek naar tijdelijke of langdurige ondersteuning op het gebied van digital marketing, data of analytics? Zijn er projecten waarbij specialistische expertise gewenst is? Of wil je de inhouse kennis en capaciteit van je organisatie verrijken met een betrouwbare, flexibele schil? Dan is detachering van digital marketing specialisten door Traffic Builders People wat je nodig hebt.

DIGITAL MARKETING AS A SERVICE

Combineer de opbouw van je eigen inhouse team met de inzet van een flexibele schil van professionals in digital marketing, data & analytics.

Wil je de inhouse kennis en capaciteit van je organisatie verrijken met een betrouwbare, flexibele schil? Of wil je een inhouse team bouwen of uitbreiden, maar kunnen projecten niet wachten tot je de juiste kandidaten gevonden hebt? Dan is ‘Digital Marketing as a Service’ van Traffic Builders People precies wat je nodig hebt.

Even sparren? We bellen je graag terug.