Digital Marketing as a Service

Ontdek onze toegevoegde waarde in werving & selectie voor uitdagende vacatures in digital marketing, data & analytics.

Zoek je structurele versterking van je inhouse digital marketing team? Vindt jouw organisatie in de huidige arbeidsmarkt moeilijk de juiste mensen? Of is het een uitdaging om de kennis en ervaring van kandidaten écht op waarde te schatten? Dan is werving & selectie door de recruitment specialisten van Traffic Builders People dé oplossing.

Wij geloven niet in cv-schuiven.
Sterker nog; we hebben er een bloedhekel aan. Daarom staat in onze persoonlijke werkwijze de mens centraal.

Ook snel de juiste expertise in huis? Ontdek onze toegevoegde waarde!

De toegevoegde waarde van werving & selectie door Traffic Builders People:

 • Géén cv’s schuiven, maar persoonlijke screening van alle voorgestelde kandidaten op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak;
 • Kandidaatexclusiviteit: voorgestelde kandidaten worden alleen voor jouw vacature geworven;
 • (Her)plaatsingsgarantie: bij vrijwillig vertrek binnen 6 maanden na plaatsing, werven wij kosteloos vervanging;
 • Inzet van innovatieve job marketingmethoden met oog voor employer branding;
 • No-cure, no-pay plaatsingsfee (bij exclusiviteit).

Is de nood hoog? Geen zorgen; we kunnen snel schakelen. Ook is het mogelijk om werving & selectie te combineren met tijdelijke invulling van vacatures via interimbemiddeling of detachering; ideaal bij onverwachts vertrek van medewerkers om de overdracht van kennis en continuïteit optimaal te borgen.

Wil je meer weten over hoe je de kennis- en capaciteitsbehoefte in jouw organisatie het beste kunt invullen? Lees dan meer over de verschillen tussen werving & selectie, interim en detachering.

Snelle werving. Secure selectie

De werkwijze van onze recruitment specialisten kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, oprechte interesse in wat opdrachtgevers én kandidaten drijft en duidelijke communicatie. Onze werving is snel en effectief. De selectieprocedure streng en secuur. 

Kennismaking & Intake

De intake is erop gericht om een goed beeld van je organisatie, de bedrijfscultuur, de vacature en het functie- en kandidaatprofiel te krijgen. We helpen je waar nodig scherp(er) te krijgen waar je écht behoefte aan hebt. 

Deliverables:

 • Vacature- en functieprofiel
 • Kandidaatprofiel
Dag 1-2

Werving

Een doordachte wervingsstrategie via de juiste kanalen. Vacaturespecifiek of als onderdeel van'always-on' talent recruitment, maar altijd persoonlijk en met oog voor employer branding. 

Deliverables:

 • Job marketing (zichtbaar of juist discreet)
 • Long-list van kandidaten
Dag 3-12

Selectie

Persoonlijke kennismaking en screening van kandidaten. Geschikte kandidaten worden inclusief cv en persoonlijke toelichting door de dedicated recruiter voorgesteld.

Deliverables:

 • Short-list kandidaten
Dag 13-22

Contractbemiddeling

Omdat we alles weten van zowel jouw organisatie en arbeidsvoorwaarden als van de kandidaat, ondersteunen we waar nodig in de onderhandeling en de totstandkoming van een arbeidsovereenkomst.

Deliverables:

 • Getekende arbeidsovereenkomst
Dag 23-27

Nazorg

Na indiensttreding hebben we een aantal  contactmomenten met zowel de inhurend manager als de geworven medewerker om te bepalen of de match nog altijd goed voelt.  

Deliverables:

 • Feedback
Maand 1-6

Optionele ondersteuning

Pre-employment screening

Uitgebreide pre-employment screening, van social media profielen tot antecedenten- en referentieonderzoek.

Skill tests
Zet onze expertise in om de kennis van kandidaten uitgebreider te toetsen met business cases op maat.
Personality tests

Persoonlijkheidstesten om in te zoomen op soft skills en belangrijke karakter-eigenschappen, zoals een Bridge Personality test.

2nd Chair

Gezamenlijk de sollicitatiegesprekken voeren in de 1e en/of aanvullende ronden voor professionele begeleiding van A tot Z.

Ook snel de juiste expertise in huis? Neem contact met ons op.

Maak kennis met Romy

Als Lead Recruitment Consultant weet Romy met haar team telkens weer de juiste match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Even sparren? We bellen je graag terug.