Interimbemiddeling

Heb je op korte termijn behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een freelancer op het gebied van digital marketing, data of analytics? Of zijn er projecten waarbij specialistische expertise gewenst is? Met interimbemiddeling door Traffic Builders People beschik je binnen enkele werkdagen over de beste freelance specialisten. 

Maak ook kennis met de interimmers en freelancers uit ons netwerk van ‘Selected Professionals’. Ervaren interim specialisten in digital marketing, data en analytics. Direct en flexibel inzetbaar.

Maak kennis met onze ‘Selected Professionals’.
Niet in dienst, wél verbonden. Geselecteerd op kennis, ervaring én persoonlijkheid. 

Ook snel de juiste interim specialist in huis? Ontdek onze toegevoegde waarde!

De voordelen van interimbemiddeling door Traffic Builders People:

  • Snelle invulling van de vereiste kennis- en capaciteitsbehoefte met persoonlijk gescreende kandidaten;
  • Direct inzetbare, hoogwaardige kennis en brede ervaring van freelance professionals;
  • Volledige ontzorging in werving, contractering en facturatie door een partner met bewezen track-record.
  • Flexibele contracten, zodat je organisatie altijd wendbaar blijft;
  • En uiteraard eerlijke tarieven.

Uiteraard voldoet Traffic Builders People ook volledig aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs, kortweg Waadi. Hierdoor ben je er als inlenende organisatie van verzekerd dat geen risico loopt met betrekking tot werkgeversaansprakelijkheid.

Wil je meer weten over hoe je de kennis- en capaciteitsbehoefte in jouw organisatie het beste kunt invullen? Lees dan meer over de verschillen tussen werving & selectie, interim en detachering.

Snelle werving. Secure selectie.

Door onze unieke, persoonlijke aanpak ondersteund door slimme technologie, weten we snel de juiste freelancers en interim professionals te vinden. Daarnaast hebben we onze eigen ‘Selected Professionals’.  Dit zijn uitsluitend persoonlijk geselecteerde interim digital marketing, data en analytics specialisten met bewezen expertise binnen hun vakgebied. Professionals die we vaak al jaren kennen en met wie we al meerdere interimopdrachten succesvol hebben ingevuld.

Van interim Online Marketeers en Digital Marketing Managers tot freelance-specialisten op het gebied van content & copywriting, marketing automation en digital analytics. Is de nood hoog? Geen zorgen; wij schakelen snel en zijn vaak al binnen enkele dagen in staat geschikte interim professionals aan je voor te stellen én te contracteren.

Intake & Functieprofiel

Jij weet wat je nodig hebt en wij hebben de kennis om goed in te schatten wie je nodig hebt. Samen stellen we een functieprofiel op, waarna we kunnen beginnen met zoeken.

Stap 1

Werving van interimmers & freelancers

We zetten de opdracht uit binnen ons netwerk van 'Selected Professionals'. Uiteraard zoeken we ook daarbuiten via kanalen zoals LinkedIn en Facebook. Hieruit volgt een long-list van kandidaten.

Stap 2

Selectie & Beschikbaarheid

Wij hebben persoonlijk contact met de potentiële kandidaten. In dit gesprek beoordelen we of de interimmer geschikt is voor de opdracht en toetsen we de beschikbaarheid. Is de kandidaat nieuw voor ons? Dan wordt deze eerst gescreend alvorens voorgesteld te worden.Stap 3

Presentatie kandidaat short-list

We houden het graag snel, kort en bondig en sturen je daarom een rapportage met de mogelijke kandidaten, het uurtarief en een overzicht van de verwachtingen van beide partijen.

Stap 4

Kennismaking opdrachtgever & kandidaten

Geschikt bevonden kandidaten worden uitgenodigd op gesprek. Vaak wordt direct na de kennismakingsgesprekken een keuze voor één of meerdere kandidaten gemaakt.Stap 5

Contractering

Na het vinden van de geschikte kandidaat gaan we het gesprek aan. Wij begeleiden het proces van begin tot eind, dus ook de planning en uitwerking van het gesprek ligt bij ons. Wij maken gebruik van een modelovereenkomst volgens de wet DBA en kunnen voorfinanciering bieden wanneer hier behoefte aan is.Stap 6

Tips om rekening mee te houden…
Interimopdrachten hebben een gemiddelde looptijd van ca. 6 maanden, maar zijn al mogelijk vanaf minimaal 2 à 3 maanden. Het aantal uren per week varieert doorgaans tussen de 24 en 40. Voor meer langdurige opdrachten is detachering vaak een beter alternatief. Is de looptijd van je project korter? Overweeg dan ondersteuning van een bureau, zoals ons ‘zusje’ digital marketingbureau Traffic Builders.

Heb je voor jouw organisatie behoefte aan specialistische ondersteuning in meerdere expertisegebieden, maar weet je nog niet precies waar op welk moment en in welke mate behoefte aan is? En wil je dus het liefste verschillende specialisten uit één kernteam flexibel kunnen inzetten? Lees dan meer over onze unieke ‘Digital Marketing as a Service’ aanpak.

Ook snel de juiste expertise in huis? Neem contact met ons op.

Maak kennis met Romy

Als Lead Recruitment Consultant weet Romy met haar team telkens weer de juiste match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Even sparren? We bellen je graag terug.