Detachering

Versterk je inhouse team met de flexibele inzet van deskundige professionals van bureauzijde in digital marketing, data & analytics. Van 1 persoon tot een compleet team.

Zijn er projecten waarbij specialistische expertise gewenst is? Of wil je de inhouse kennis en capaciteit van je organisatie verrijken met een betrouwbare, flexibele schil? Dan is detachering van digital marketing specialisten door Traffic Builders People wat je nodig hebt. 

Detachering: de betrouwbare, flexibele schil mét collectief geheugen
Combineer de kennis en ervaring van een specialist, met de voordelen van een gerenommeerd bureau.

Ook snel de juiste expertise in huis? Ontdek onze toegevoegde waarde!

Traffic Builders People ontzorgt opdrachtgevers met de flexibele inzet van digital marketing, data en analytics professionals. Als verlengstuk van je eigen organisatie ondersteunen onze specialisten de meest uiteenlopende projecten op het gebied van digital marketing, data en analytics. Van kortlopende projecten die specialistische kennis van één expert of klein projectteam vereisen, tot de inzet van een multi-disciplinair team van verschillende specialisten als flexibele schil gedurende een langere periode. Traffic Builders People zorgt hierbij voor de verloning en begeleiding tijdens het project. 

De voordelen van detachering door Traffic Builders People:

  • De kennis en ervaring van een specialist, gecombineerd met de voordelen van een gerenommeerd digital marketing bureau;
  • Gegarandeerde continuïteit door gelijkwaardige vervanging bij uitval of verlof;
  • De mogelijkheid om binnen één contract verschillende specialisten flexibel in te zetten;
  • Betere borging van kennis van het project en de organisatie binnen een dedicated team;
  • Ondersteuning door een partner met bewezen track-record die met je organisatie meegroeit.

Wil je meer weten over hoe je de kennis- en capaciteitsbehoefte in jouw organisatie het beste kunt invullen? Lees dan meer over de verschillen tussen werving & selectie, interim en detachering.

Je nieuwe collega's. Direct inzetbaar.

Projecten die zich uitstekend lenen voor detachering van digital marketing, data of analytics professionals zijn onder andere: 

  • de ontwikkeling en/of uitrol van een digital marketingstrategie;
  • het projectmanagement tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website of e-commerce platform;
  • de SEO begeleiding van websiteontwikkeling of -migratie als ‘SEO Product Owner’;
  • de ontwikkeling van een KPI framework en implementatie van digital analytics of server-side tagging;
  • detachering van een volwaardig team bij start-ups & scale-ups dat haar taken geleidelijk overdraagt aan nieuw te werven medewerkers.
We zijn benieuwd naar jouw uitdagingen en ambities. Heb je een project in gedachten waarvan je je afvraagt of detachering de juiste oplossing biedt.? We adviseren je graag!

Tips om rekening mee te houden…
Detacheringsopdrachten hebben een looptijd vanaf  ca. 6 maanden bij een minimuminzet van 24 uur per week. Voor opdrachten van kortere duur is interimbemiddeling van freelance professionals een uitstekend alternatief. Heb je voor jouw organisatie behoefte aan specialistische ondersteuning in meerdere expertisegebieden, maar weet je nog niet precies waar op welk moment behoefte aan is? Of wil je verschillende specialisten uit één kernteam flexibel kunnen inzetten? Lees dan meer over onze unieke ‘Digital Marketing as a Service’ aanpak.  

Ook snel de juiste expertise in huis? Neem contact met ons op.

Maak kennis met Romy

Als Lead Recruitment Consultant weet Romy met haar team telkens weer de juiste match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Even sparren? We bellen je graag terug.